Follower

Monday, August 16, 2010

assignment assignment assignment..

yea assignment byk minggu nie!

semalam pn dah lepak kafe hs yang comel! ( sbb dia pnya lighting sangat comel, kerusi dan meja juga comel, tahniah uia) :p
smlm balik pkul 3.. balik bilik terus tengok budak2 archi dan ada sorang urban ngan buat keje.. loh, diorang pn banyak keje rupanya..
actually time buat keje kat cafe hs pn dah ramai budak urban.. mcm dah semua yang ada kat uia nie je pn.. (1st year) kitaorang je budak qs.. =.="

nie pn ngah edit lagi assignment untuk ict, kena antar arini..
ingatkan member2 aku semua buat..
rupanya diorang copy paste je..
risau lah aku..
aku dengan baik dan sopannye tolong la buat semula..
dari nak dapat 10 markah, dapat 2-3 markah je sbb dah main copy paste..
pnye la byk copy paste.. ya Allah.. :(

sape yang ada maklumat tu, bagi la sikit.. huuu :(


i am doing ICT! :D:D:D

5 tiNtA dAn kAtA:

Fieka Shafika said...

hahahah.. aku tringat tyme ni~~~

+fALl fOr yA+ said...

Teringat tyme ni ape?

Fieka Shafika said...

aku tlg ko..

+fALl fOr yA+ said...

ye lah kau tolong aku.. =.= tq

Anonymous said...

hi all
http://www.tor.com/community/users/greatrapdielo1982
http://www.tor.com/community/users/ransgalifi1989
http://www.tor.com/community/users/solfelatools1984
http://www.tor.com/community/users/viewagesuc1970
http://www.tor.com/community/users/procenorac1973

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...