Follower

Sunday, April 26, 2009

dan skali lagi.. =(

waaa...
dan lagi skali aku x dapat dan tak layak untuk ape yang aku mintak...
dlu aku tak dapat maktab,
dan skang aku x dpt plak poli..

hmm..
kat poli ni aku mintak 2 cos je, sbb bleh isi 2 je..
kalau bleh isi lebih, aku isi je.. haha..

ape yang aku isi..
1. Penyenggaraan pesawat
2. Kejuruteraan perkapalan..



huh.. aku nak sangat yang no 1 tu..
tapi apakan daya, tadi aku check2,
dia gtau aku tak dapat..
adus...

kalau korang g kat http://www.politeknik.edu.my/ , korang leh nampak 1 cos nie je leh check..
die awal sikit sbb nak kene temuduga... maybe?

hmm... so sad, dan skali lagi aku tak dapat temuduga.. =(

tahniah buat sesape yang dapat!termasuk shuhada, and sape2 lagi la..

buat yang tak dapat, kite tunggu result poli yang 13 mei plak ye... maybe aku akan dpat kejuruteraan perkapalan tu.. insyaAllah.. =)

10 tiNtA dAn kAtA:

I n n z said...

x pe laaa..
mungkin bkn rezeki kamu at course neyh
erk..
upu kn ade ag
:)

cekadak said...

hmm..asabar weh..meby da yang tebek ag weh..lek ea bro...

cekadak said...

insyaallah....

+fALl fOr yA+ said...

upu pn tatau la dpt ke x.. ;(
takde keyakinan da nie..

.feyra. said...

sabar eyyhh syg ..
i pon da byk kali kcewa coz xdpt matriks n maktab ..

btw , insyaAllah maybe rzeki u kt tempat laen n more better than thiz one . okeyyy ? :)

Wanie said...

lek ar..
saye pon xdpt matrik..
lek je..
sye plih form 6..
kalo msuk ipts..
spe nk byr kn?
try harder ok
dun give up

handhalah ibnu kamil said...

uik.

ala.
ssh2 jadi je imam masijd bro.
hehehe.

~beramal kerana Allah!~

L[H]T[H]E[B]E[S]T ™ said...

insyaAllah hg mgkin dpat tmpat lain yg lebih baik..
aku doakan..

p.s. aku dpat poli pnylengeraan pesawat kt seberang prai..

+fALl fOr yA+ said...

huh...
wah form 6..
hebat la wanie nie..
mesti pandai kan..
hehe...
sy malas la nak study for stp..
lagipn my skul takde stp..
yang ade cume STAM.. erk..~

apa ne man, ang dapat aku x dpt.. huh~

+fALl fOr yA+ said...

feyra, awk lepasan spm gak ek?
erm.. same la kte kan.. huh..
takpe, tunggu upu eh.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...