Follower

Friday, May 22, 2009

Reunion,Ipta... cdeynye.. =(

Salam...
Sry sangat2 sbb da lama tak update blog nie..
aku cbuk sangat.. cowie.. :(

sebab2 mengapa tak update blog nie...

1.Reunion Maktab Mahmud Alor Setar Batch SPM 08/PMR 06
2.Sibuk Dengan Membeli barang Persiapan memasuki pusat pengajian..
3.Letih.. =(
4. cdey... waa..

So, nak cite yang First dlu....
Reunion nie aku jd Koordinator untuk buat program2 kat dalam tu..
best oh hari reunion nie.. ak pakai suit melayu ngan sampin.. heh3...
ramai gak yang dtg aritu.. besh!.. =)



yang 2nd..
Alhamdulillah, seperti yang didoakan oleh Bloggers2 sekalian.. thanks sangat2.. aku telah mendapat Tawaran IPTA.. ALhamdulillah.. aku ditawarkan untuk memasuki UIAM dalam cos Asasi Seni Bina Dan Reka Bentuk... iaitu Architecture and Enviromental Design (AED).. ditempatkan di campus Petaling Jaya... Alhamdulillah cgt2.. thanks semua sbb doakan aku ek.. thanks.. =)
so, esok aku dah nak bertolak, sbb 24 nie dah daftar.. wish me luck eh... =)



yang ketiga dan last skali.. campo ek..
hehe...
aku cdey sangat.. nak pisah ngan kwn2, nak tinggalkan
alam persekolahan.. kalau bleh nak trus ngaji kat maktab mahmud..
aku sayang sangat kat maktab mahmud.. sekolah tu tak salah, aku yang salah.. =(
maahad, leh x aku nak dok, nak belajar kat "kau" sekali lagi? walaupn sesaat? miss you sooooo much maahad..=(

and td, kwn aku dah pergi meninggalkan kami, esok dia nak bertolak dah..
takkan pernah lagi kami akan jumpak mcm yang pernah kami jumpak sebelum2 nie...
takkan pernah lagi kami berkumpul, bermesra-mesra dengan teman seperti ini lg, aku tau semua tu.. tapi adat manusia, setiap pertemuan pasti ada perpisahan...
aku sayangkan semua kwn2 aku, walaupn hakikat pada zahirnya, kwn2 aku byk suke kata kat aku.. aku tak kesah! aku biarkan je.. aku tau lepas nie mesti diorang rindu nak cemuh aku, nak kata kat aku? tol x kwn2? =)

aku sayang korang! =(

Antara kwn2 aku yang aku cyunk yang akan tinggalkan aku..

1. Amzar Toro, Arabic at UIAM


2. Amzar Palem, Law at UIAM



3. Taqiuddin(Merah), Akaun at USIM



4. Fahmi Odeng(Oren), Econs at UIAM



5. Fahmi Naka, Arabic at UDM



6. Danial Kambeng, Akaun at UITM


7. Helmi Aim, Ukur Bahan at UITM



8. Akhmal Hakim, Qiraat at KUIN



9. Amir Azizan, TESL at KUIS



10.Asyraf Zamil Kemen(Belang Hitam), Stam at KISAS



11.Ilham Pak Tam, Syariah at KUIS



12.Harith Hamidiey,Akaun At UITM



13.Syarafi, arab at UIAM



14.Zulfirdaus Jol, Syariah at USIM


15.Affandy Itik(Kuning), Econs at UIA


16.Nuramin Nora, MASKOM at UITM


dan juga kwn2 lain yang tidak disebut nama... thanks all..
korang semua bagi aku sedar dan belajar apa itu erti kehidupan..
i am really appreciate it..
:"(

Nukilan Oleh : Saudara Azwan nazri

4 tiNtA dAn kAtA:

+fALl fOr yA+ said...

test test.. ha.. leh dah comment.. =p

Yamamura Kazuma said...

hakhak..aku yg paling last?x patot..aku dok ngan ang 5 taun ang leh letak aku last skali..kalo ang prasan,kita dok sekelas dari form 1..and aku paham sgt perangai ang..aku harap pasni kita still in touch walaupon haluan kita berbeza..chaiyok2!!live ur life..all da best for u and gudluck..

neem said...

tahniah dik!!!

alhamdulillah~

Anonymous said...

wei azwan...
npa yg xltak pic aku??
xgna btui hg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...