Follower

Tuesday, March 1, 2011

yea next week selasa free terus!

haha! baru abes kelas.
berita gembira tadi diumumkan oleh Prof. Dr. Sr. Khairuddin Abd. Rashid sebentar tadi didalam kelas.

kelas ini adalah kelas procurement yang mana waktunya adalah pada pukul 4-6 petang pada hari selasa.

silibus belajar da abes.
jadi tadi ditanyanya kitaorang.

Prof. : (in english) silibus kita dah habes, kita dah meeting 11 kali dan saya dah ajar kamu 13 topik. jadi silibus kita dah habis. kamu mahu kelas atau tidak minggu depan?

student : (sepi......~) .... ada terdengar bunyi "yes"

prof : (in english) bertanya lagi.. do you want a class or not?

student : in suddent, people said that "no" .. lol? some people.

prof : (in english) jadi mcm mana sekarang?

student : (in english) mcm mana kalau minggu depan takde kelas, bagi ruang untuk student untuk study dan next 2 week iaitu 15hb march kita ada kelas balik?

prof : (in english) oh.. time tu saya ada kat luar negara. saya ada kat jepun. saya pegi 15hb dan balik hari ahad minggu selepasnya.



student : ohhh.... ( dalam hati hepi)

prof : (in english) jadi apa keputusan terakhir? ya atau tidak?


student : (in english) No...... ( start to hepi)

prof : (in english) jadi kamu mahu kelas tak lepas saya balik?



student : yes....

prof : (in english) jadi minggu depan kita takde kelas, minggu depan depan pn kita takde. kita jmpak last meeting next 3 week.

student : yea... lol? (happily). YEA



* notice here lect is talking more than student. what a lousy student. maybe? no offense ;p
aku pn student dalam tu gak. heh

3 tiNtA dAn kAtA:

Baom said...

tp tetap x best la.... nk isnin cuti gak... hahaha

Azwan Nazri said...

ah kisah ape. janji cuti haha!

PriNceghOstz said...

ceh..
kecoh saja lu..HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...