Follower

Tuesday, June 9, 2009

letih, boring, bosan.. ye ek?

aku letih, boring dan bosan...
sedih pn ada..

letih sbb g kelas...
boring lak sebab bila g kelas, tunggu sampai setengah jam, lect tak masuk pn.. bangang...
bosan lak sbb aku tadak kwn..
and aku pn turut sedih..
aku kat sini tadak kawan ouh..
nasib baek firdaus ada... ex aku nye classmate tusyen..
thanks..
malam nie kau nak g tengok demo Silat Cekak Ustaz Hanafi before aku nak join..
jom a join...

nie pn aku online jap je kat library..
maen tenet free la katakan..
kalau bleh mmg nak mai sini tiap2 ari..
tapi da aku nye mahallah jauh..
kalau dekat aku tiap2 ari je...
hehe...

to All Maahadian 91 at camp NILAI, esp Odeng..
happy berseronok la ampa semua especially odeng...
betuah ang ada kwn ramai kat sana..
ang tau aku kat sini tadak kwn pn...
roomate aku seramai 9 orang pn mcm tanak kwn ngan aku..
aku pn taktau napa..
so on, tetiba je rindu kat korang..
aku sentiasa ingat korang..
so kalau ingat aku, korang miskal pn jadi la ek..
tanda korang ingat aku..

to me...
aku harap lepas2 nie aku ada kwn..
malam nie aku janji nak g tengok silat ngan kwn aku..
aku buat assignment pn sorang2 dalam bilik...
tah la Azwan... aku rasa ko ni mmg ditakdirkan sorang2...
tadak sapa nak kwn...mgkin sbb ang tu berat mulut sama nak cakap kot.. maybe?
Ya Allah tolonglah HambaMu ini.. ameen...!

7 tiNtA dAn kAtA:

I n n z said...

mule2 mmg la cmtu..
sabO erk..
lame2 oke laaa
;)

PriNceghOstz said...

wah...terharu gler aku bca...lek la..kmi pon rindu kat ang gak...hee..
keep in touch la.ko kwan aku drik pom 1 ag..n drik pom 4 kita dah dok skali..jgan luper tuh..

handhalah ibnu kamil said...

alahai.
sian weh.

lama2 ok la tu.

kadang2 kita yg perlu utuk memulakan perhubungan.

semoga berjaya ya!

takkompom said...

wakaka..tringat tyme kat umah swa dlu..toro kta nnt kt sana tarak spa nk kwan ngan ang..hehek.xsngka jd btol ek.ala..mla2 mmg ar cam2..nnt qmai la yg skpala ngan ang..

mscotrue said...

sabaqlaa nnt ada la.....

Kika said...

oh, berjaya masuk UIA ya? tahniah. wish ur 4 years of studying is the best. dont worry, eventually you will make great friends. yea loads of them... :D

L[H]T[H]E[B]E[S]T ™ said...

wei..
biar benaq????
xkn la xda kwn??
bilik ang bkn suma bdak AED ka?
x kn dpa x nk kwn ngn ang?
ang kn pndai wt kwn..
aku nie pn lpak bilik sebelah ja tiap hari jmpa kwn aku..
bilik aku boring glar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...