Follower

Monday, June 1, 2009

Alhamdulillah... best ke tak nie??

arini isnin..
aku dengar2 arini ade kuar result aku nye ept ngan apt..
ape itu ept dan apt? ept tu English Placement Test..
dan apt tu plak Arabic Placement Test...
disini aku nak nyatakan aku nye result apt dan apt..
aku dpt Level 5 dalam EPT dan Exempted dalam APT...
so means, aku kena spent 2 sem untuk belajar english dan tak perlu dah belajar arab.. yeay.. hehe...



disini aku nak nyatakan ape yang best dan apa yang tak best..
aku dengar ape yang best tu dapat la belajar dalam masa yang singkat...
kire belajar kat matrik uia nie setaun pastu terus ke U kat gombak..
tapi taktau lagi la setaun atau tak.. dalam aku nye modul tulis setaun..
setaun la kot.. huuh.. =p
tapi apa yang tak bes tu, banyak orang dok bg mental kat aku ape tah..
tekanan mental.. diorang cakap setaun nie mcm susah la nak tanggung...
kire kena study hard la..
sampai ada kwn cakap, kwn dia cos sama ngan aku gak, aed, tiap2 malam stay sampai pagi cos nak study..
huuh... gerun aku...
tapi takpe, insyaAllah aku bleh pnye.. bloggers2 doakan aku ek.. hehe.. thanks all!..
=)

Alhamdulillah Skali lagi sbb aku dpt Program Setahun(Maybe).. =)

5 tiNtA dAn kAtA:

+MisZ NuRuL+ said...

wish u all the beshh oke!!

gambatte!

FIGHTING! agaggagga =PPPPPP

I n n z said...

tahniah2.
kan da ckp boleyh jew..
congratez again :)

be prepared oke.
;)

p i a said...

WAHHHHH...
besnya! jeles r kat hg xyah blajaa arb langsun.kekeke.

EM,strive 4 excellent @ GATEWAY OF GARDEN KNOWLEDGE AND VIRTUE,

geeeeeeeeeee!

Wanie said...

gud lux ok!

neem said...

akhirnya~

alhamdulillah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...