Follower

Friday, December 26, 2008

sedikit coretan for budak2 plkn sok... ;)

disini aku nak menulih sedikit coretan buat kawan2 aku yang aku yang akan g plkn sok nie...
sediket nachat and sdkit pesanan.. hu3.. :P diantara apa yang aku nak pesan kat kowank..


Nuramin - baju merah
nuramin - kawan aku sejak form 1 lagi.. ang jga diri elok2.. aku tau ang mcm hepi ade, tak hepi pn ade p plkn sok... sbb aku penah ajak ang masok form 6 untuk lr di plkn ang tamaw.. kira ang nak p la tu.. he3.. so.. take care k?
Aqil
Aqil - ang pn same la.. tp aku tau.. ang pemalu sikit.. aku tak risau ngan ang... aku tau ang setia pada yang satu kan? heh3.. pape pn jage la diri tu keyh.. thanks bagi aku gambaq korank td... aku akan upload nanti.. ;)
Rifaat
Rifaat - diantara best fwen aku.. cuti nie aku langsung tak dengar kabar ang.. adakah ang da lupa kat aku? tah la.. mgkin sbb umah kami jauh.. lepas2 abeh exam at 2 disember lgsg tak contact.. kami p maen bolink ke, p mandi ke.. ang tak ikot pn.. aku tau ang sbok sikit.. sanak sedara banyak.. balek kmpg kan? takpe la.. aku maafkan ang.. ha3.. see u time amek result sikit.. ang tu cari la kawan yang bagi kena sikit kat plkn tu.. dpt awek banyak pass kat aku sikit.. welll.. just kiddink! :p

Syakir - ang nie mmg lucky la syark.. dr dulu lagi ang cakap tanak plkn tapi dapat gak.. ahaks.. tapi takpe.. ang p chane seminggu ja kan? enjoy k? nape seminggu ek? ha.. kat sini aku nak gtau yang dia nie amek form 6 untuk lari plkn.. sbb tu p jap je la.. he3.. :p

Ammar Afifi - aku suka melawak dengan ang.. tau nape? sbb ang tak balas balik apa yang aku buat kat ang.. hu3.. jahat gile aku nie.. he3... :p tapi ang memank baek la.. walaupon ang slalu tido dalam kelas, ang mmg pandai.. aku akui.. thanks sbb bagi kesempatan aku berkenala dengan ang.. ;) aku mintak maaf kalau aku ada terkasar dengan ang selama nie.. walaupn ang tak bc.. aku harap ang akan baca gak ape yang aku tulis dekat ang nie satu hari nanti..

Abu Qohafah - tak sangka ang pn kena gak plkn.. aku ska sembang ngan ang.. ang pn ska perli ngan aku.. takpa la.. aku tersenyum jgak bila ang perli aku.. tp aku mcm takleh terima baru2 nie ang kata ang da sumpah aku takleh maen rubik cube sampai bila2 .. haah3.. lawak la ang nie.. takpa2... aku akan tunjuk kat ang yang aku leh main rubik cube nie.. next year aku jumpak ang na! :p

Genk2 yang kuwang rpt ngan aku

Aliff Syazwan - aku suka bergelak tawa ngan ang dlu kat skolah.. kdg2 nyanyi sama2.. kepala otak kita kadang2 mmg sama.. best gelak ngan ang... leh ilang tensen.. mgkin sbb kita satu daerah? i wonder.. walaupon ang tak baca blog aku.. aku tetap ekspresskan ape yang telah kita lalui kat dlm nie.. ;)

Zarunnaim - erm.. ngan ang aku kurang bercakap sikit la.. tapi aku tau.. ang nie mcm aku gak.. kurang cakap.. ahaks.. betol ke aku kurang cakap kat skolah? tak la.. aku nie bisink gile kat skolah.. he3.. sory la selama nie kami panggil kat ank prof... takpe kan?? ;)

Maryam Syamilah - kawan skolah lama aku nieh.. lama gile tak contact ngan dia.. 5 taun dah.. and baru2 nie bru je dpt ym die.. bincang tentang reunion dan tak jadi.. i am so sorry yek mariam.. aku bukan ape.. nak tolong.. tapi masa tak sempat.. insyaallah kalau ape yang shifa' rancang untuk buat program cm abg aku buat dlu tu untuk standard 6~form 3 jadi.. kita buat k? kira reunion gak la tu... heh3.. aku pn bru tau baru2 nie ang kena plkn gak.. so aku menulis la untuk ang nie... so.. take care k kat chane.. aku tau ang dak baek.. ;)

laen2 rakan..

-Mubarak
-muhtaram
-basyir
-ammar afifi-
-jat
-wan aizad
-abu
-Naka
-met
-aqram

erm.. kesimpulannya.. aku nak pesan kat korank supaya la jaga diri masing2... aku tau kat chane besh.. sbb tu dlu kat skolah slalu mengata kat sapa2 yang dpt plkn.. skrg nie aku mcm teringin sangat plak nak p plkn.. he3... wa.. rugi tak dpt.. ;( aku jeles ngan korank...
aku terbayang akan keseronokan korang p sane.. mesti bes kan?

Khidmat Negara Tanggungjawab Bersama!

2 tiNtA dAn kAtA:

F.E.Y.R.A said...

btol2 .. ruginyerr x dapat ..

mcm besh jerr .. ;]]

+fALl fOr yA+ said...

feyra dak form 5 gak eyk?huuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...