Follower

Wednesday, March 23, 2011

afdlin shauki Shooting kat UIA..Mahallah Bilal

haha. tajuk gempak kan?
sebenarnya aku taktau pn betul ke tak..

tapi sebentar tadi, (30 minit lepas sebelom post ini)
aku nampak ada shooting tepi uia. mmg betul betul tepi pagar uia di laluan around the girth pagar uia. kelihatan di situ ada shooting..
ini kerana :

1) nampak van "Cuci-Cuci Services"
2) nampak 4 orang pakai baju yang sama, warna oren mcm pencuci
3) lighting ada 2-3 tempat, sangat terang mcm nak shoot gambar
4) tiada kereta lalu lalang disitu, kerana dihalang oleh krew krew di kedua belah pihak untuk menjalankan penggambaran
5) lebih dari 10 orang disitu memegang kamera. byk kamera
6) ternampak aksi seorang dari yang memakai pakaian mencuci berwarna oren naik ke atas van Cuci-Cuci Services dan bergerak bergerak serta bercakap sorang sorang
7) terdapat prop prop lain seperti mike panjang (tatau term). dan lain lain.

jadi betul ke tak afdlin shauki?
kan cuci cuci dia yang belakon. dia, awie, hans isaac dan ac mizal.
taktau la kot ada yang terbaru.

sory gambar tak clear. nokia camera mmg tak hebat bila waktu malam. walaupn exposure ditambahkan.


nampak 2 lampu? tu 2 lighting.


zoom, lagi tak nampak.


sama


exposure 2.00 paling tinggi.


1 tiNtA dAn kAtA:

duzitoga said...

You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog.

paxil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...