Follower

Friday, January 1, 2010

Surf mini opera free?? Tanpa Charge 24/7?

aku sini nak share sikit ngan korang satu apps...
satu application yang korang leh ikot suka nak surf internet bila2 masa...
eventhough korang takde kedit, ada kedit ke...
takkan kena tolak pnye...
apps nie nama dia mini opera...
ya mini opera..
mgkin ada yang penah dengar..
yang penah dengar takpe la..

mini opera nie kena setting dlu untuk jadikan ia free...
kalau tak korang akan dicas mahal sial..
tak caya buat la sendiri...

yang aku sakit hati sangat nie,
opera mini ni hanya free untuk handset sony jer...
untuk nokia tak bleh lgsg..
aku pakai nokia 5800 expressmusic....
aku dah try berbelas jenis opera mini kat enset aku, tapi tetap tak bleh...
aku dah try selama seminggu...
tetap tak bleh..

tapi semalam aku try kat member ak yang ada kedit 8 sen jer,
kat enset sony dia.. bley jer... 2 minit je aku buat..
sial la mini opera, memilih enset..
nokia pn bgus ape...

specialnya mini opera nie adalah....

1. surf internet free walau takde kedit, walau expired...
2. bleh surf internet dimana2, dimana2 korang suka...
3. surf facebook dimana2 korang suka... best beb..

kwn aku slalu online facebook time kelas..
start kelas dr pkul 8 sampai kol 5 dia online guna enset sony slide dia..
sakit ati aku..
aku mintak installer dr dia tak dpt pon...
aku dah buat dah.. tp takleh gak... sbb nokia mmg tak belh...
tapi aku akan try lg research.. tak puas ati...
hehe...

sape2 yang nak layari facebook free, myspace free time dalam kelas ke,
tengah jalan ker, tengah makan kat cafe ke, tengah jalan kat shopping complex ker..
leh la ask kat aku yer... tp kalau aku rajen aku bgi la...
aku malas nak upload kat sini..
byk tutorial kene wat..
hehe.. sekian~

7 tiNtA dAn kAtA:

Hafizi Azmi =D said...

haha.... ak da tau benda ni lama dah kot.. dan mmg ak dah guna lama dah... best... huhu..~~
on9 di mana2 aja, x kira masa, (jgn masa smbhyg udah la..)selagi bateri henset x abes, selagi tu bleh on9..huhu~~
tp ak guna opera mini 2.0, yg 4.0 punya x bleh kot.... yg 5.0 beta bleh ke..??

+fALl fOr yA+ said...

beta takleh agi kot..
aku pon baru reti benda nie...
ko guna sony ke?

enset aku tak bleh la.. aduyai...
tensenynya

~leB~iS~cHEnta said...

eyt cane nak wat bg free..?
gtau care yg nak disetting leyh..?
mau juge

+fALl fOr yA+ said...

nak ke?
byk gak kena setting nie..
ala, guna laptop dah la...
hehe

Rara said...

Ajar I please? :((

queenshira@gmail.com

TQ ;P

che wan said...

aq skrg gna opera mini 5 beta 2. ok je free. kt hp sony la. but kalo gna time ada krdt kna cas jg. anyway download dlu opera mini 2 n instal. gna la krdt skit. pas2 setting nnt set kn ke http bkn socket. that all

Anonymous said...

tolong ajar saya...
please!!! :(

rafizz95@gmail.com

tolong taw... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...